Sveamagasinet

Sveamagasinet är ett dagspa i centrala Kristinehamn som erbjuder behandlingar för hår, hud, hand, fot och självklart också massage till högsta kvalitet. Service från topp till tå! 
Vi som arbetar på Sveamagasinet är ett starkt team som brinner för våra yrken.
Genom att ständigt utbilda och uppdatera oss, har vi stor kompetens inom vårt område, där vi sätter kunden i fokus och ser till helheten.

Hos oss kan du enkelt boka här på vår hemsida eller vi vår app. Den hämtas via AppStore, Market och GooglePlay-Butik Hämta via QR-koden eller sök på "boka" (Alpacha AB) , välj SVEMAGASINET och logga sedan in med din vanliga ONLINE inloggning. Som ny kund trycker du på "registrera" och väntar sedan på ett mail där du aktiverar din inloggning.

Välkommen till oss!

 

Hösten är här, men solbrännan kan du ha kvar!!

 

Nu finns EMELIE hos oss och utför denna hälsosamma variant av solbränna!

Helkroppssprayning kostar 370 kr, och håller i ca 5-14 dagar, beroende på hur du sköter din bränna.

Vill du veta mer eller boka tid för detta, så ringer du direkt till Emelie nu i början!

 

076-219 02 43

 

före                           efter     

Månadens behandling är perfekt inspiration inför jul & nyårs festerna!
Kursen kostar 495 kr och för detta belopp får du även välja valfria produkter från bareMinerals. Du får också produktprover från Decléor eller Priori AHA för din hy med dig hem.Vi lämnar alltid stämpelkort, fri produkt efter fem stämplar. - See more at: http://www.sveamagasinet.com/news#sthash.KZqarXRU.dpuf
Månadens behandling är perfekt inspiration inför jul & nyårs festerna!
Kursen kostar 495 kr och för detta belopp får du även välja valfria produkter från bareMinerals. Du får också produktprover från Decléor eller Priori AHA för din hy med dig hem.Vi lämnar alltid stämpelkort, fri produkt efter fem stämplar. - See more at: http://www.sveamagasinet.com/news#sthash.KZqarXRU.dpuf

Sport & Rehab är ett företag som består av Ulrika och Håkan. De håller till hos oss på Sveamagasinet, och gör inlägg till skor, hälkoppar och bedömning av fot- och knärelaterade problem, bland annat. Klicka på bilden och kolla in deras hemsida för att läsa mer om dom!

Månadens behandling

Makeuplektion + fina bryn
I oktober erbjuder vi ett paketpris på makeuplektion och plockning av bryn.
Lektionen är perfekt för dig som har tröttnat på den makeup du alltid lägger och vill ha ny inspiration. Du lär dig grunderna och får bra tips att ta med dig hem. Nu 495 kr ( ord.pris 665 kr) och för detta belopp får du även välja valfria produkter från bareMinerals.

Uppge ”månadens behandling” vid din bokning och på nätet boka behandlingen "månadens behandling".

 

 

 

Boka Ansiktsbehandling Lilla Extra 80 min  
under juni,
så bjuder vi på frans- & brynfärgning.
(värde 400 kr) - See more at: http://www.sveamagasinet.com

Omtänksamma Kristinehamn

Sveamagasinet är medlem i Omtänksamma Kristinehamn. Den 25 maj ordnade de en kväll för alla medlemmar, där Sveamagasinet stolt tog emot utmärkelsen Årets Rookie!

Med motiveringen: Med engegemang, entusiasm och utstrålning har detta företag både på medlemsmöten, under evenemang de deltagit i och inte minst på sociala medier visat att de blivit medlemmar av flera anledningar. Att växa med sitt företag, samverka med andra och på den resan ha så kul som möjligt.

Jättekul!

Klicka på bilden för att läsa mer om Omtänksamma Kristinehamn.

HÅRFÖRLÄNGNING   Helhår ca 3400:- (deposition 1100:-) mindre del ex. lugg, sidor nacke ca 690:-

Vi kan förlänga hela håret, göra det fylligare, eller bara sätta detaljer i en annan färg. Det är mycket uppskattat och möjligheterna är många!

Håret vi använder oss av är 100 % äkta och går därför utmärkt att föna, locka och platta precis som ditt vanliga. Vi utför olika metoder, vaxfästen som sätts i små slingor för att smälta in i håret naturligt. Tejp är en annan, som har något kortare hållbarhet, men kan vara perfekt för en snabb förändring.
Vid en konsultation ger dig rådgivning om vilken metod som passar dig bäst och hur du ska sköta om ditt nya hår när det har satts i. Löshåret skräddarsyr vi sedan efter ditt hårs tjocklek, kvalité och önskemål.

I priset ingår urtagning av löshåret.

- See more at: http://www.sveamagasinet.com/behandlingar_och_priser/har#sthash.37c0ctYe.dpuf

Anmäl dig för nyhetsbrev

E-post *