Sveamagasinet

Sveamagasinet är ett dagspa i centrala Kristinehamn som erbjuder behandlingar för hår, hud, hand, fot och självklart också massage till högsta kvalitet. Service från topp till tå! 
Vi som arbetar på Sveamagasinet är ett starkt team som brinner för våra yrken.
Genom att ständigt utbilda och uppdatera oss, har vi stor kompetens inom vårt område, där vi sätter kunden i fokus och ser till helheten.

Hos oss kan du enkelt boka här på vår hemsida eller vi vår app. Den hämtas via AppStore, Market och GooglePlay-Butik Hämta via QR-koden eller sök på "boka" (Alpacha AB) , välj SVEMAGASINET och logga sedan in med din vanliga ONLINE inloggning. Som ny kund trycker du på "registrera" och väntar sedan på ett mail där du aktiverar din inloggning.

Välkommen till oss!

 

Laserbehandling!

Nu utför vår massör Jonas laserbehandling!

Vid laserterapi aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning.
Lasern arbetar på kroniska och akuta åkommor tex muskelbristningar, hälseneinflammation och diskbråck. Behandlingen är helt smärtfri.
Jonas ger laserbehandling separat eller i samband med massagebehandlingar.

Månadens behandling är perfekt inspiration inför jul & nyårs festerna!
Kursen kostar 495 kr och för detta belopp får du även välja valfria produkter från bareMinerals. Du får också produktprover från Decléor eller Priori AHA för din hy med dig hem.Vi lämnar alltid stämpelkort, fri produkt efter fem stämplar. - See more at: http://www.sveamagasinet.com/news#sthash.KZqarXRU.dpuf
Månadens behandling är perfekt inspiration inför jul & nyårs festerna!
Kursen kostar 495 kr och för detta belopp får du även välja valfria produkter från bareMinerals. Du får också produktprover från Decléor eller Priori AHA för din hy med dig hem.Vi lämnar alltid stämpelkort, fri produkt efter fem stämplar. - See more at: http://www.sveamagasinet.com/news#sthash.KZqarXRU.dpuf

Sport & Rehab är ett företag som består av Ulrika och Håkan. De håller till hos oss på Sveamagasinet, och gör inlägg till skor, hälkoppar och bedömning av fot- och knärelaterade problem, bland annat. Klicka på bilden och kolla in deras hemsida för att läsa mer om dom!

Månadens behandling

Få fina fransar och bryn i höst!
Boka i november permanent böjning av dina ögonfransar så bjuder vi på frans- och brynfärg inkl. plockning i behandlingen.
(Värde 400 kr)

Uppge ”månadens behandling” vid din bokning och på nätet boka behandlingen "månadens behandling".

 

 

 

 

Boka Ansiktsbehandling Lilla Extra 80 min  
under juni,
så bjuder vi på frans- & brynfärgning.
(värde 400 kr) - See more at: http://www.sveamagasinet.com

Hösten är här, men solbrännan kan du ha kvar!!

Boka tid hos Emelie och utför denna hälsosamma variant av solbränna! Helkroppssprayning kostar 370 kr, och håller i ca 5-14 dagar, beroende på hur du sköter din bränna. Emelie säljer även produkter att köpa med hem, för att din bränna ska hålla så bra som möjligt.

Vill du veta mer, eller boka tid, så ringer du enklast till EMELIE,

076-219 02 43

 

 

HÅRFÖRLÄNGNING   Helhår ca 3400:- (deposition 1100:-) mindre del ex. lugg, sidor nacke ca 690:-

Vi kan förlänga hela håret, göra det fylligare, eller bara sätta detaljer i en annan färg. Det är mycket uppskattat och möjligheterna är många!

Håret vi använder oss av är 100 % äkta och går därför utmärkt att föna, locka och platta precis som ditt vanliga. Vi utför olika metoder, vaxfästen som sätts i små slingor för att smälta in i håret naturligt. Tejp är en annan, som har något kortare hållbarhet, men kan vara perfekt för en snabb förändring.
Vid en konsultation ger dig rådgivning om vilken metod som passar dig bäst och hur du ska sköta om ditt nya hår när det har satts i. Löshåret skräddarsyr vi sedan efter ditt hårs tjocklek, kvalité och önskemål.

I priset ingår urtagning av löshåret.

- See more at: http://www.sveamagasinet.com/behandlingar_och_priser/har#sthash.37c0ctYe.dpuf

 

Anmäl dig för nyhetsbrev

E-post *