NYHETER

Låt 2018 bli året då du tar hand om dig. Det är du värd. Vi lovar att hjälpa till så gott vi kan med att få dig att slappna av, och njuta av en behandling hos oss!

 

 

Kika gärna in på vår hemsida www.sveamagasinet.com och läs om alla behandlingar vi erbjuder.

 

 

 

 

A to K är nästa generations kosttillskott – vitaminer i sprayform.

Du behöver inget vatten och slipper svälja stora tabletter eller kapslar. Med två enkla sprayningar får du enkelt i dig ditt behov av vitaminer och mineraler, oavsett om du är hemma eller på språng. Upptagningsförmågan av D-vitamin i flytande form är dessutom högre än i tabletter eller kapslar.

  • Defence - för dig som vill ge immunsystemet en extra boost. Innehåller bland annat vitamin C och D samt zink som bidrar till immunsystemets normala funktion. Innehåller även vitamin B12 och folsyra som båda bidrar till minskad trötthet.

  • Care - för dig som vill ge hår, hud och naglar extra näring. Innehåller biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud samt Vitamin A som bidrar till att bibehålla normal hud och slemhinnor. Innehåller även selen som bidrar till att bibehålla normala naglar.

  • Shine - för dig som eftersträvar högre upptagningsförmåga av Vitamin D. Innehåller vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion samt att bibehålla normal muskelfunktion och benstomme. Vitamin D i sprayform har högre upptagningsförmåga än tabletter och kapslar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Månadens behandling hos Sara vår aukt. hudterapeut.

Boka Ansiktsbehandling Lilla Extra 80 min under februari, så bjuder Sara på frans- & brynfärgning i behandlingen (värde 420 kr).
Uppge ”månadens behandling” vid din bokning och på nätet boka behandlingen "månadens behandling".

 

 

 

 

Dubbelt så mycket till samma pris!

Rengöringar, body lotion och duschgel från Decléor från 299 kr.

 

 

 

 

 

 

Pssst... Den 19 februari kommer vi vara på Fight Fit!

Det vill du inte missa...

 

SVEAMAGASINET
Västerlånggatan 24
681 31 Kristinehamn
0550-130 20
info@sveamagasinet.com
sveamagasinet.com
Välkommen att boka din tid här