Hud


PRIORI

PRIORI SKIN DECODED
Priori’s adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens komplexa kommunikationssystem – de subtila nyanserna som gör att du är du. Alla Priori’s produkter är framtagna för att kunna läsa- och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Genom att Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna, avancerade nyheter inom bioteknologi kan deras produkter leverera det resultat specifika hudtyper är i behov av – det kallas för adaptiv hudvård.


ADAPTIVA BEHANDLINGAR
Prioris behandlingar är anpassade och skräddarsydda efter olika hudproblem, hudtillstånd och behov samt efter hudens dagsformen. Priori erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar, skräddarsydda för din huds behov och efter dina önskemål. Allt du behöver göra är att välja hur lång tid du har att avvara för en behandling.


PEEL IT - 15 MINUTES, 765 kr

Snabb, effektiv och djupverkande behandling som får huden att stråla! Exfolierar bort torra hudceller och återfuktar på djupet. Huden blir märkbart mjukare, smidigare med en jämnare och klarare hudton. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, pensling och avslutande produkter.

 

SKIN RE-BOOT - 30 MINUTES, 965 kr

Kemisk peeling och återfuktande mask med alger och vitaminer för extra fuktgivande effekt. Huden blir mjukare och smidigare, masken har en plumpande effekt på fina linjer och rynkor så att huden upplevs slätare. Hudtonen blir omedelbart jämnare och klarare. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, pensling, ansiktsmask och avslutande produkter.

 

SKIN UNWRAPPED - 45 MINUTES, 1225 kr

Kemisk peeling, scrub och återfuktande mask för extra djuprengöring och återfuktande effekt. Behandlingen ger en ren och klar hud med en naturlig lyster och utstrålning. Hudstrukturen förfinas och porerna minimeras. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, pensling, ansiktsmask, massage av hårbotten och avslutande produkter.

 

 

 

 

Nannic NBE Deep Skin

Ett unikt duokoncept och den nya generationens microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av de nya cellerna stimuleras. NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. NBE är en banbrytande metod för resultatinsiktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.
Med en NBE Deep Skin- behandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut.

 

NBE Deep Skin ca 75 min, 1695 kr.

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring, sedan genomförs en mekanisk peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller så att huden bättre kan absorbera behandlingsserumen. Efter det skapas små mikrokanaler mellan cellerna för att slussa ner serumen. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
Vid en kur på 4 behandlingar ges 15 % rabatt.

Vårt sortiment

Märken vi använder oss av inom hudvård på Sveamagsinet är:

Decleor

Priori

Nannic

bareMinerals

Footmender

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Rena Lyxen 110 min, 1390 kr

Behandlingen för dig när du vill ge ditt ansikte det där lilla extra. I behandlingen ingår en lättare ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, färgning av fransar och bryn, formning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och decolletage. Ansiktsmask samt avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Lilla Extra, 80 min, 1035 kr   

Behandlingen som alltid är rätt. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, ansning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och decolletage, ansiktsmask och avslutande produkter.

 

Djuprengöring av ansiktet

 

50 min, 875 kr

80 min, 1035 kr

Behandlingen för dig som har mycket orenheter i huden, passar bra för ungdomshyn. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och en grundlig portömning, rengörandemask och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Stora Sköna 50 min, 875 kr

En uppfräschning av huden. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, ansning av bryn, ansiktsmask och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Lilla Sköna 40 min, 695 kr

Uppfriskande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

NBE 500

NBE 500 är en högteknologisk apparatur med elektromagnetisk energi som kombineras med värme. Apparaturen bygger på en revolutionerande bipolär teknologi. Med NBE 500 genomförs effektiva ansiktsbehandlingar med specialutvecklade aktiva serum som slussas ner i huden för att ge cellerna energi. De cellidentiska serumen främjar tillväxten av nya celler och bromsar hudens åldrande.

 

 • Stimulerar tillväxten av nya celler
 • ökar produktionen av kollagen och elastin
 • ökar andelen fukt i huden
 • minskar porernas storlek 
 • örbättrar blodcirkulationen 
 • förbättrar strukturen på bindväven  
 • dränerar lymfsystemet 
 • stimulerar fettförbränningen
 • minskar antalet fria radikaler
 • ger synliga resultat från första behandling
 • långvariga effekter efter kur på fem behandlingar.

 

NBE 500 ca 75 min, 1695 kr

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring, efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

Vid en kur på 5 behandlingar ges 15 % rabatt.

 

NBE Duo De Lux ca 135 min, 2895 kr

Den optimala behandlingen för en maximal resultatinriktad effekt. NBE Deep Skin och NBE 500, alltså 2 maskiner i samma behandling. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

Vid en kur på 5 behandlingar ges 15 % rabatt.