Hår


Sitt ner, koppla av och bara njut en stund. I våra behandlingar schamponerar, fönar och stylar vi med produkter som passar ditt hår och din nya frisyr.

En konsultation innan varje behandling för att vi ska vara överens om hur vi går till väga för att du ska känna dig nöjd när du lämnar oss. Vi ser till att du får en skön upplevelse hos oss!

KLIPPNING

45 min, 590 kr / 60 min, 770 kr

I behandlingen ingår konsultation, shamponering, klippning och styling.

 

TILLVAL I SAMBAND MED KLIPPNING:

 

KMX, 170 kr

Djuprengörande kur som peelar ditt hår rent från
styling-rester, klor och metaller från eget vatten. Ge håret en kickstart hos oss, köp med hem för att hålla resultatet.

 

K18, 170 kr

K18 är en produkt som kliniskt bevisat återställer hårskador från kemiska produkter, värmeverktyg, uv-strålar bland annat. Finns även att köpa med hem för förtsatt behandling. En boost som med fördel görs tillsammans med klippning. Vegansk, färgbevarande och utan silikoner.


 

 

 

 

EXTRA LYXIG KLIPPNING

75 min, 960 kr

Klippning med PRO-KERATIN kur. Salongsbehandling som återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Vi tillför en koncentrerad dos av keratin i de skadade områdena. Resultatet är ett frissfritt, lugnat och återuppbyggt hår. Utan Sulfater och utan parabener.

 

 

Permanent, från 995 kr

Vi utför lockiga och raka permanenter.

Både traditionella lockar och trendiga vågor eller bara för att få volym och rörelse.

Konsultera gärna med oss för att se vad som är möjligt att skapa utifrån ditt utgångsläge på håret.

 

 

BARNKLIPPNING tom 8år,

410 kr - 590 kr

Priset kan variera beroende på ålder och mängden hår.

Schamponering ingår ej.

 

STYLING, från 420 kr

I behandlingen ingår shamponering, föning/läggning/plattning/lockning, ja allt efter dina önskemål. Den här stylingen gör det lilla extra!

 

FÄRG, från 995 kr

Möjligheterna är oändliga! Vi ser alltid till att vårda kvaliteten på ditt hår i våra färgbehandlingar. Priset beror på hårets längd, tjocklek och hur många färger du vill ha.

 

UPPSÄTTNING, från 1680 kr

Vi bokar en tid innan för konsultation, för att vi ska veta hur frisyren ska se ut den viktiga dagen. Allt för festen, balen och bröllopet!

HAIRTALK

Vill du förlänga, förtjocka, ge håret mer stadga eller bara göra en färgförändring?
Vi använder oss av Hairtalk Extensions. Det som gör Hairtalk unikt mot andra, är framförallt det skonsamma tejpsystemet, sina patenterade fästen och fantastiska kvalitet. Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning och som kund får man samma slags behandling och pris, vilken Hairtalk-salong man än vänder sig till. Allt för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Hairtalk Extensions består dessutom endast av etiskt handlat hår, vilket betyder att du kan bära det med stolthet.

Pris beror på vad du vill få ut av ditt hår, därför krävs alltid konsultation mellan kund och frisör. Läs mer på www.hairtalk.se

 

Vårt Hårsortiment

Märken vi använder till hårvård på Sveamagasinet är:

Kevin Murphy

Eleven

Hairtalk

 

Värmeverkyg erbjuder vi från:

Hot Tools