Fötter


 

Fotvård, ca 60 min 595 kr

I behandlingen ingår ett mjukgörande fotbad, nagelklippning, slipning av nagelplattan,  förhårdnader avlägsnas och filas. Eventuella vårtor behandlas. Som avslutning en skön fotmassage som sätter igång din cirkulation.

Spapedikyr med lackning, ca 60 min 645 kr

Få mjuka fötter med fotbad, borttagning av förhårdnader, filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband, polering av nagelplattan, fotmassage och lackning av naglarna, välj mellan fransk eller klassisk lackning. Du får även med dig nagellacket hem.

 

Spapedikyr Lyx, 80 min 745 kr

För dig som vill ha det lilla extra! Få mjuka fötter med fotbad, borttagning av förhårdnader, filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband, polering av nagelplattan, fotpeeling, fotmassage, fotinpackning och lackning av naglarna. Välj mellan fransk eller klassisk lackning. Du får även med dig lacket hem.

Naglar, klippning och filning, 20min 200 kr

Klippning och slipning av tånaglar. Perfekt att göra mellan två fotvårdsbehandlingar eller för dig som har svårt att klippa själv.

Permanent färg på tånaglarna med Bio Sculpture Gel, ca 60 min 600 kr

Få snygga tånaglar som håller länge!
I behandlingen ingår lättare rensning av nagelbanden sen får du välja på en permanent fransk manikyr eller permanent färg, sitter i ca 3-6 veckor.