Hår


Sitt ner, koppla av och bara njut en stund. I våra behandlingar schamponerar, fönar och stylar vi med produkter som passar ditt hår och din nya frisyr.

En konsultation innan varje behandling för att vi ska vara överens om hur vi går till väga för att du ska känna dig nöjd när du lämnar oss. Vi ser till att du får en skön upplevelse hos oss!

KLIPPNING, 470 kr

I behandlingen ingår konsultation, shamponering, klippning och styling.

 

SVEAS KUR, 120 kr

En vårdande och stärkande kur, noggrant utvald för din hårtyp. Masseras in i schamponeringen.

 

KLIPPNING MED SVEAS KUR, 560 kr

Detta är vår mest eftertraktade behandling! Förutom klippningen får du en Biolage cera-repair kur, noggrant utvald för din hårtyp.

 

SVEAS LYXKLIPPNING, 615 kr

I vår lyxklippning ingår konsultation, shamponering, en vårdande och reparerande kur som går in på djupet i hårstrået noggrant utvald för din hårtyp. Den masseras in i håret med en avslappnande scalpmassage. Därefter klipps håret och avslutas med en styling.

SVEAS kur inkl styling 30min, 340 kr

Vi börjar med en shamponering sedan masserar vi in Biolage cera-repair pro-4 med en djupare avslappnande skalpmassage och avslutar med styling.

 

PRO-KERATIN KUR 45MIN, 480 KR, inkl. klippning 75min, 770 kr

Salongsbehandling återställer upp till ett års slitage redan efter en applikation. Vi tillför en koncentrerad dos av keratin i de skadade områdena. Resultatet är ett frissfritt, lugnat och återuppbyggt hår. Utan Sulfater och utan parabener.

 

KMX, 165 kr

Djuprengörande kur som peelar ditt hår rent från stylingrester, klor och metaller från eget vatten.

Permanent från 825 kr

Vi utför lockiga och raka permanenter.

Både traditionella lockar och trendiga vågor eller bara för att få volym och rörelse.

 

OPTISMOOTH är en fantastisk rakpermanent med hållbart resultat. Du kan välja att lugna lockarna och ta bort frissighet eller platta ut dem för gott! Vill du ha spikrakt hår används plattången som ett moment i behandlingen och på så vis stannar håret så tills det växer ut igen.

Väldigt omtyckt behandling av dem som vill ha rakt hår, som sliter med plattång och borstar varje dag.

BARNKLIPPNING tom 8år, 180kr-420 kr

Priset kan variera beroende på ålder och mängden hår.

 

STYLING från 320 kr

I behandlingen ingår shamponering, föning/läggning/plattning/lockning, ja allt efter dina önskemål. Den här stylingen gör det lilla extra!

 

FÄRG från 825 kr

Möjligheterna är oändliga! Vi ser alltid till att vårda kvaliteten på ditt hår i våra färgbehandlingar. Priset beror på hårets längd, tjocklek och hur många färger du vill ha.

 

UPPSÄTTNING från 1300 kr

Vi bokar en tid innan för konsultation, för att vi ska veta hur frisyren ska se ut den viktiga dagen. Allt för festen, balen och bröllopet!

HÅRFÖRLÄNGNING  

Helhår ca 4800:- (deposition 1800:-) mindre del ex. lugg, sidor nacke ca 1090:-

Vi kan förlänga hela håret, göra det fylligare, eller bara sätta detaljer i en annan färg. Det är mycket uppskattat och möjligheterna är många!

Håret vi använder oss av är 100 % äkta och går därför utmärkt att föna, locka och platta precis som ditt vanliga. Vi utför olika metoder, vaxfästen som sätts i små slingor för att smälta in i håret naturligt. Tejp är en annan, som har något kortare hållbarhet, men kan vara perfekt för en snabb förändring.
Vid en konsultation ger dig rådgivning om vilken metod som passar dig bäst och hur du ska sköta om ditt nya hår.  Löshåret skräddarsyr vi sedan efter din  tjocklek, kvalité och önskemål.

I priset ingår urtagning av löshåret.

Månadens behandling

Månadens behandling hos Sara vår aukt. hudterapeut.
Quick-fix behandling!

Rengöring, peelingmask, djuprengörande exfoliering, organisk algmask och avslutingsvis en skyddande kräm
ca 45 minuter Nu 795 :-

(Du får även en värdekupong på en ordinarie NBE behandling)
Gäller t.o.m 31 maj
Boka ”månadens behandling” på sveamagasinet.com