Hud


ELIZABETH ARDEN PRO

Elizabeth Arden PRO är ett professionell hudvårdsmärke, som endast säljs via auktoriserade hudterapeuter.
Elizabeth Arden PRO professionella behandlingar är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter. Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare. Produkterna innehåller kraftfulla antioxidanter och en kombination av flera olika syror för maximalt återfuktande, utslätande och exfolierande effekt. För maximala resultat bör du genomföra en kur.The power-packed lunchtime peel 30 min, 635 kr

En introduktionspeeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper.

 

High definition peel 30 min, 835 kr

Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet.

Nannic NBE Deep Skin

Ett unikt duokoncept och den nya generationens microneedling. En mekanisk peeling som rengör huden på djupet kombineras med en revolutionerande mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får en finare lyster och tillväxten av de nya cellerna stimuleras. NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. NBE är en banbrytande metod för resultatinsiktad hudvård med omedelbara effekter och ger en långsiktig förbättring av hudens struktur.
Med en NBE Deep Skin- behandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut.

 

NBE Deep Skin ca 75 min, 1495 kr.

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring, sedan genomförs en mekanisk peeling som effektivt avlägsnar döda hudceller så att huden bättre kan absorbera behandlingsserumen. Efter det skapas små mikrokanaler mellan cellerna för att slussa ner serumen. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
Vid en kur på 4 behandlingar ges 15 % rabatt.

Vårt sortiment

Märken vi använder oss av inom hudvård på Sveamagsinet är:

Decleor

Elizabeth Arden Pro

Nannic

bareMinerals

Footmender

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Rena Lyxen 110 min, 1195 kr

Behandlingen för dig när du vill ge ditt ansikte det där lilla extra. I behandlingen ingår en lättare ryggmassage, rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, färgning av fransar och bryn, formning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och decolletage. Vår lyxiga aromatiska specialmask som anpassas efter dina behov, samt avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Lilla Extra, 80 min, 935 kr   

Behandlingen som alltid är rätt. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, formning av ögonbryn, massage av ansikte, hals och decolletage, ansiktsmask och avslutande produkter.

Välj gärna till en specialmask för mer effekt, 145kr

 

Djuprengöring av ansiktet

50 min, 785 kr

80 min, 935 kr

Behandlingen för dig som har mycket orenheter i huden, passar bra för ungdomshyn. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och en grundlig portömning, rengörandemask och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Stora Sköna 50 min, 785 kr

En uppfräschning av huden. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, formning av bryn, ansiktsmask och avslutande produkter.

 

Ansiktsbehandling Lilla Sköna 40 min, 625 kr

Uppfriskande ansiktsbehandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande produkter.

NBE 500

NBE 500 är en högteknologisk apparatur med elektromagnetisk energi som kombineras med värme. Apparaturen bygger på en revolutionerande bipolär teknologi. Med NBE 500 genomförs effektiva ansiktsbehandlingar med specialutvecklade aktiva serum som slussas ner i huden för att ge cellerna energi. De cellidentiska serumen främjar tillväxten av nya celler och bromsar hudens åldrande.

 

 • Stimulerar tillväxten av nya celler
 • ökar produktionen av kollagen och elastin
 • ökar andelen fukt i huden
 • minskar porernas storlek 
 • örbättrar blodcirkulationen 
 • förbättrar strukturen på bindväven  
 • dränerar lymfsystemet 
 • stimulerar fettförbränningen
 • minskar antalet fria radikaler
 • ger synliga resultat från första behandling
 • långvariga effekter efter kur på fem behandlingar.

 

NBE 500 ca 75 min, 1495 kr

Behandlingen inleds med en grundlig rengöring, efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

Vid en kur på 5 behandlingar ges 15 % rabatt.

 

NBE Duo De Lux ca 150min, 2595 kr

Den optimala behandlingen för en maximal resultatinriktad effekt. NBE Deep Skin och NBE 500, alltså 2 maskiner i samma behandling. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med hudvårdsprodukter framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.

Vid en kur på 5 behandlingar ges 15 % rabatt.